Over Mieke BoumaMieke Bouma is dramadocent, scenarioschrijver, trainer en storyteller. Opgeleid in het theatervak, jarenlang docent aan de Theaterschool in Amsterdam, studeerde theater-, film- en tv-wetenschappen en ontwikkelde zich als scenarioschrijver en scenariodocent. Ze was oprichter en directeur van Scriptschool in Amsterdam en schreef voor theater, film, televisieseries en opdrachtfilms.

Verhalen vormen de rode draad in haar leven. Ze vertelt ze, schrijft ze, regisseert ze en helpt anderen bij het schrijven, vertellen en uitspelen van verhalen.

Ze is oprichter van de Storytelling Academy die eerste en enige in Nederland een leergang tot Chief Storyteller biedt en daarnaast een inspirerend en professioneel hoogstaand aanbod van workshops, masterclasses en coaching aanbiedt op het gebied van het vinden, vertellen en schrijven van verhalen.


Mieke Bouma is auteur van Storytelling in 12 stappen, De Held in je eigen verhaal, Waarom de Heks in de oven verdween en van De 12 oerkarakters in storytelling.

www.miekebouma.nl
www.storytellingacademy.nl